Erasmus Centre for Entreperneurship

SHE LEADS+

Erasmus Centre for Entreperneurship
Erasmus Centre for Entreperneurship

Wat is het?

SHELEADS+ staat in de voorhoede als het gaat om het versterken van de positie van vrouwen en het bevorderen van gendergelijkheid in ondernemerschap. SHELEADS+ is een initiatief gericht op het bevorderen van women* empowerment en gendergelijkheid in ondernemerschap door middel van hoogwaardig onderzoek, onderwijs en betekenisvolle verbindingen. Om dit doel te bereiken is een wereldwijde beweging van ambitieuze lokale partners nodig. Bij SHELEADS+ gaan we verder dan conventionele benaderingen. Sluit je daarom aan bij onze missie om het verhaal te herdefiniëren en actief bij te dragen aan het naar beneden halen van barrières die gendergelijkheid in ondernemerschap in de weg staan.

Image description

Voor wie?

Help ons bij het aanbieden van transformatief onderwijs dat aspirant-onderneemsters, studenten, vrouwelijke ondernemers en leiders in ondernemerschap uitrust met de vaardigheden en kennis die nodig zijn om uit te blinken in het ondernemerslandschap. Docenten, opleiders en academici maken integraal deel uit van onze beweging. Ontdek de mogelijkheden om bij te dragen aan en te profiteren van onze transformatieve onderwijsinitiatieven. Kom in contact met een diverse en ondersteunende gemeenschap die toegewijd is aan het bevorderen van betekenisvolle verbindingen. SHELEADS+ is een ruimte waar samenwerking gedijt, en supporters van het ecosysteem een cruciale rol spelen in het vormgeven van een inclusief ondernemerslandschap.

Image description

Aankomende evenementen

Onze publicaties

SHELEADS Dashboard 2023

Image description

The 2B Collective Teaching Case - 2023

Image description

Spotlight: Rochelle Niemeijer | Nostics

Image description

SHELEADS+ erkent en omarmt een divers spectrum van genderidentiteiten. Onze toewijding strekt zich uit tot diegenen die soms of altijd vrouw zijn en iedereen die te maken heeft met gendergerelateerde marginalisatie.

Stap in de SHELEADS+ beweging en word een katalysator voor verandering.

Word een SHELEADS+ baanbrekende partner

We zijn op zoek naar partners over de hele wereld die hun krachten met ons willen bundelen om SHELEADS+ op te bouwen, een wereldwijd platform met lokale impact. Als SHELEADS+ partner loop je voorop in een beweging die zich inzet voor empowerment van vrouwen als ondernemers. Door middel van kwalitatief hoogstaand onderzoek, onderwijs en zinvolle connecties praten we niet alleen over verandering - we maken het ook waar. Als je geïnteresseerd bent om je bij ons aan te sluiten als een van de eersten op deze waardevolle en stimulerende reis en dus een baanbrekende partner te worden, neem dan contact met ons op!

Informeer hier!

Geïnteresseerd?

Neem contact op met ons team om SHELEADS+ naar jouw gemeenschap te brengen.

Ontdek onze Instagram feed

Volg ons op sociale media

  • LinkedIn icon
  • Instagram icon
  • Youtube icon
  • Tiktok icon

Meer informatie nodig? Neem contact met ons op:

We horen graag iets van je! Of je nu een vraag hebt over onze producten, programma's of iets anders, ons team staat klaar om alle vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@ece.nl.

ECE green circle pattern
© 2024 Erasmus Centre for Entrepreneurship