Nu live: Top 250 2024!
Erasmus Centre for Entreperneurship

Scaling up

Erasmus Centre for Entreperneurship
Erasmus Centre for Entreperneurship

Wat is het?

Snelgroeiende bedrijven of snelgroeiende ondernemingen spelen een cruciale rol in de ontwikkeling van een regionale economie: ze brengen niet alleen innovatieve bedrijfsactiviteiten op de markt en creëren nieuwe banen, maar ze zijn ook bij uitstek geschikt om duurzame oplossingen te vinden voor de meest urgente maatschappelijke vraagstukken. Onze inzichten zijn gebaseerd op ons jarenlange onderzoek naar snelgroeiende bedrijven in Nederland en daarbuiten.

Voor wie is het?

Wij analyseren het groeilandschap van nationale/regionale ecosystemen in opdracht van gemeenten, provincies en andere (semi-)publieke organisaties. We voorzien hen van state-of-the-art onderzoeksinzichten en ondersteunen hen bij het opstellen van indicatoren voor innovatief beleid ter ondersteuning van de duurzame groei van alle MKB-bedrijven.

Wat we bieden:

  • (Regionale) dashboards

  • (Sectorale) groeipaden en bedrijfsmodellering

  • Beleidsaanbevelingen

Image description
Image description
Dots Pattern

Top 250

Het Top 250 rapport geeft actueel inzicht in de 250 snelst groeiende bedrijven in Nederland. De lijst onderscheidt zich van andere lijsten door de focus op zowel absolute als relatieve (in percentage) groei van bedrijven die aan het begin van de meetperiode al 10 FTE's hebben. 

Top 250 2023

Image description

Top 250 2022

Image description

Top 250 2021

Image description
Image description
Dots Pattern

European Scaleup Instiute

Het European Scaleup Institute is een platform van academische experts en praktijkmensen in Europa voor scaleups, snelgroeiende bedrijven, overheidsorganisaties en beleidsmakers om de scaleup-kloof aan te pakken.

European Scaleup Monitor 2023

Image description

Klaar om inzichten te krijgen over hoe je je bedrijf of organisatie kunt opschalen?

Ontdek onze Instagram feed

Volg ons op sociale media

  • LinkedIn icon
  • Instagram icon
  • Youtube icon
  • Tiktok icon

Meer informatie nodig? Neem contact met ons op:

We horen graag iets van je! Of je nu een vraag hebt over onze producten, programma's of iets anders, ons team staat klaar om alle vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@ece.nl.

ECE green circle pattern
© 2024 Erasmus Centre for Entrepreneurship