Nu live: Top 250 2024!
Erasmus Centre for Entreperneurship

Executive Education

Erasmus Centre for Entreperneurship
Erasmus Centre for Entreperneurship

Wat is het?

Onze executive programma's zijn ontworpen om professionals te verheffen door cursussen op maat aan te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van hun organisaties. Of u nu leiderschapsvaardigheden wilt verbeteren, innovatie wilt stimuleren of gespecialiseerde training zoekt, onze (gecertificeerde) cursussen bieden de expertise en kennis die essentieel zijn voor het stimuleren van organisatorische groei. Met een focus op innovatie excellence, zorgt onze op maat gemaakte training ervoor dat uw team de nodige vaardigheden verwerft om te gedijen in het dynamische landschap van vandaag.

Dots Pattern

Voor wie is het?

Of u nu een gevestigde marktleider bent, als professional werkt in het publieke domein of lesgeeft aan een onderwijsinstelling, onze trainingen en programma's zijn ontworpen om u en uw team te voorzien van een ondernemersmentaliteit, de vaardigheden en inzichten die nodig zijn om te leiden met innovatie en succes te stimuleren.

Image description
Ontwikkel je kennis en leiderschap om de leiding te nemen over de operationele, tactische en strategische ontwikkeling en uitvoering van je ecosysteem.
Dots Pattern

Onze programma's

Geïnteresseerd?

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we onze opleidingen voor leidinggevenden kunnen afstemmen op de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Ontdek onze Instagram feed

Volg ons op sociale media

  • LinkedIn icon
  • Instagram icon
  • Youtube icon
  • Tiktok icon

Meer informatie nodig? Neem contact met ons op:

We horen graag iets van je! Of je nu een vraag hebt over onze producten, programma's of iets anders, ons team staat klaar om alle vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@ece.nl.

ECE green circle pattern
© 2024 Erasmus Centre for Entrepreneurship